Gode råd - Billigguns

SØG
Varer
Acceptmærke
Go to content

Main menu:

Gode råd

Gode råd, så du får mere glæde af dine billige softguns

Billige softguns er lavet i plastik og kan selvfølgelig gå i stykker men for det meste skyldes det forkert brug når de går i stykker, her er lidt gode råd.:

Softguns med lyddæmper:
Spænd lyddæmperen på pistolen ved at holde lyddæmperen mellem tommel og pegefinger og skru den forsigtigt på. Tænk på at det er et plastik gevind og ikke et metal gevind, spænder du for hårdt knækker gevindet i pistolen.

M16 modellerne:
Er en rigtig fin kvalitet, ladegrebet er en stang du trækker bagud og sidder før skæftet, den er lavet i plast og kan ikke trækkes i stykker medmindre man trækker bagud og op ad, så vil den selvfølge knække.

Generelt:
Brug kugler i en god kvalitet, træk ladegrebet helt tilbage, trækkes ladegrebet kun halvt tilbage vil der komme en kugle i løbet men softgunnen kan ikke skyde, når du så trækker ladegrebet helt tilbage kommer der yderlige en kugle i løbet osv. og herved kan kuglerne sætte sig fast (specielt ved dårlige kugler), normalt bliver begge kugler skudt ud men i nogle tilfælde kan det ødelægge våbenet.
Vær lidt forsigtig når du monterer skæfte, sigtekorn og magasin mm. det er vigtigt at du sætter tingene lige på, sætter du dem skævt på og presser for at få dem på, vil du knække plastikken.

 
Back to content | Back to main menu